container vessel

Accountant

Embassy Freight Services Europe N.V.

Embassy Freight Services Europe N.V. werd opgericht in 1985 en heeft zich intussen uitgebouwd tot een middelgrote speler met een wereldwijd netwerk van eigen kantoren. We zijn AEO gecertifieerd en behaalden in 2018 de Lean & Green award. Verdere informatie kan je terugvinden op onze website: www.embassy-freight.be.

Ben jij de administratieve duizendpoot die, samen met de rest van ons team, alle puntjes op de i zet in onze facturatie?

Wij zoeken het volgende profiel (m/v) om onze verdere groei te onderbouwen:

Accountant – voltijds

De functie

Je verzorgt de dagelijkse financiële verrichtingen, de controle en het financieel beheer van onze werkmaatschappijen en werkt mee aan de opvolging van debiteuren, crediteuren & banken.

Je assisteert onze financiële afdeling met de opvolging van verschepingsdossiers van meerdere klanten. Denk hierbij aan controle, facturatie en communicatie (intern & extern) omtrent deze verschepingsdossiers.

Je biedt ondersteuning voor een correcte & efficiënte maand en jaarafsluiting

Door je analytische en nauwkeurige kijk op de feiten sta je garant voor de goede financiële administratie.

Wie we zoeken

Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma niveau A1 boekhouding of gelijkgesteld door ervaring.  Je bent communicatief en vlot meertalig: Nederlands, Frans en Engels. Je hebt kennis en ervaring met het werken in een compleet digitale omgeving waarbij er met meerdere applicaties gewerkt wordt. Kennis van expeditie is een pluspunt.

Verder ben je nauwkeurig, analytisch, gedreven, stressbestending, zelfstandig werk je graag in teamverband.

Wat we bieden

Je wordt tewerkgesteld in een snelgroeiend (volledig) digitaal werkend bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Tevens zijn wij vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze dynamiek en infrastructuur zorgen voor een aangenaam kader. De verloning staat in verhouding tot je capaciteiten, ervaring en resultaten.

Interesse ?

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar:

Embassy Freight Services Europe N.V.
T.a.v. Stephan De Pauw
Bredabaan 842-844
B-2170 Merksem

Of per e-mail naar: stephan@embassy-freight.be