container vessel

Werken bij

Op zoek naar verantwoordelijkheid voor opvolging van internationale verschepingen  en veelvuldig contact met klanten, partners en vervoerders ?

U bent communicatief en meertalig; Nederlands, Frans, Engels en goede kennis van Duits. Andere talen zijn een plusplunt. Verder bent U gedreven, met een hands-on mentaliteit, stressbestendig en werkt graag in teamverband.

Vacatures

Hieronder vindt u een overzicht van de openstaande vacatures. Hebben we geen passende vacature? Vul dan onderstaand formulier in en laat weten waarom u graag bij ons wilt komen werken. Ook stageverzoeken kunt u plaatsen door het onderstaand formulier voor een open sollicitatie in te vullen.

 


Sollicitatieformulier

Gebruik onderstaand formulier voor uw open sollicitatie.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

 

 

Door het versturen van bovenstaande gegevens geef ik toestemming aan de firma Embassy Freight Services Europe N.V. om deze te verwerken voor volgende doeleinden:

  • Contactname voor een beschikbare functie
  • Wervingsreserve

De gegevens worden bijgehouden voor een periode van 1 jaar, waarna zij verwijderd zullen worden.

Ik heb kennis genomen van het feit dat ik de mogelijkheid heb mijn toestemming voor het verwerken van mijn gegevens te allen tijde in te trekken. Hiervoor neem ik contact op met stephan@embassy-freight.be.