container terminal

Organisatie

Embassy Freight Services Europe N.V. is opgericht in 1985 als expediteur in Antwerpen. Onze geestdrift en het vertrouwen van een aantal belangrijke verschepers, lieten ons toe uit te groeien tot een middelgrote organisatie, beschikkend over een wereldwijd netwerk met de nodige moderne operationele en financiële middelen.

Actuele informatie

Wij hechten er veel belang aan precies te weten wat er met de goederen gebeurt. Om daaraan te kunnen voldoen, hebben we verschillende logistieke partners in de belangrijkste havensteden en luchthavens zodat de goederen, ongeacht de aard of omvang, overal op de voet kunnen worden gevolgd. Daarnaast beschikken we over een geavanceerd informaticasysteem en bieden we u stipte en veilige leveringen met eigen moderne en betrouwbare middelen.

Embassy Freight Services Europe N.V. investeert jaarlijks in de nieuwste en meest moderne software ontwikkelingen om alle zendingen en transporten nog vlotter en correcter te kunnen laten verlopen.

Wij regelen het voor u!

Bovendien worden zelfs de kleinste details door ons geregeld (inklaring, fiscale vertegenwoordiging, verpakking, gecombineerd vervoer, et cetera). Onze klanten krijgen steeds de meest doeltreffende en flexibele diensten aangeboden en onze gunstige tarieven zullen, samen met onze ervaring en kennis, hun handelsrelaties begunstigen tegenover de wereldwijde concurrentie.

Bekijk hieronder een filmpje over de haven van Antwerpen.

Copyright – Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen