Bekijk nu ons online logistiek woordenboek

screenprint logistics glossary

14 jul 2016

Zelfs voor doorgewinterde expediteurs en vervoerders kunnen de termen en afkortingen die binnen de logistiek worden gebruikt nog weleens lastig zijn. De oplossing hiervoor is een online logistiek woordenboek!

Begrippenlijst

Enkele jaren geleden introduceerden wij als eerste een uitgebreide begrippenlijst met logistieke termen en hun uitleg. Via onze website kan het logistiek woordenboek steeds geconsulteerd worden.

Zelfstandige website

Om de begrippenlijst beter vindbaar te maken en deze aan te kunnen bieden aan een breder publiek, hebben we gekozen de begrippenlijst om te bouwen tot een complete zelfstandige website; de www.embassylogisticterms.com. Via dit online woordenboek kunt u snel en eenvoudig de betekenis opzoeken van honderden logistieke begrippen, zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits.

Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde zoekmachine, waardoor het juiste begrip zo gevonden is. En staat een begrip niet in de lijst? Met een simpele email brengt u ons hiervan op de hoogte, zodat het begrip kan worden toegevoegd.